lördag 28 februari 2009

Ny familjemedlem

Då hälsar vi vår nya familjemedlem välkommen till familjen. Den nya medlemmen är en mycket älskad och efterlängtad bil. Gamla saaben får gå in i arbetslösheten i väntan på en ny familj som kan ta hand om honom. Vår nya heter Ford Mondeo, är lite större och starkare än farbror Saab. Vi var i Köping och hämtade honom från sin jättefamilj bilfirman. Hoppas att han ska trivas hos familjen Lindholm!
Eftersom det inte är Jonnas favoritsysselsättning att åka bil fick mormor och Rolf låna henne, och vi lånade mammas lilla Opel för att ta oss till Köping. En TRÅÅÅÅKIG väg var det, men vi kom dit och hem. Och Jonna skötte sig som vanligt exemplariskt hos barnvakten och hade jättekul. Moster Sara var också där och busade.
Igår var jag på stan. After Work med Jennie. Det var kul! After Work är nästan roligare än att gå ut nattetid (för mig börjar natten numer tidigt). Kan ju bero på att man är lite tröttare nu för tiden. Fast det är inte en massa fulla ungar ute så tidigt, det kan ju göra att det blir roligare och trevligare att gå på After Work. Är jag vuxen nu eller?? Ser fram emot Stallets After Work, den ska vi på om ett par veckor.
Jonnas mormor sade att Jonna tog ett steg idag, men det tror vi inte på, vi var ju inte där och såg. Vi måste ju vara de första som ser, det är ju vårt barn....nävars...men det har inte blivit nåt mer steg än.
See ya'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar