lördag 14 februari 2009

Mammas älskling är sjuk

Jonna skulle sova hos farfar och Marie inatt, de skulle leka och ha det jättemysigt. Utan mamma och pappa, oss skulle de köra iväg. Men så blev det inte för lillskrutt fick feber. När man har feber ska man vara hemma hos mamma och pappa och bli alldeles bortskämd. Mycket gos och mys blir det.
Farmor och Janne var här över natt, de åkte för en stund sen. De höll på att inte komma iväg, farmor kan inte riktigt slita sig när det är dags att åka, förstår det, de bor ju så långt borta. Jonna och Janne har ett speciellt förhållande. Det finns nog ingen, (förutom möjligen Rolf) som kan få Jonna att skratta så utan att göra nåt. Det räcker med att han visar sig. En sån lycka.
Jonna sover, hon har sovit jättemycket idag, och det är bra. Sov bort den där baskade febern så vi får tillbaks vårt pigga lilla yrväder. Det gör så ont i hjärtat när skrutt är så ledsen och inte kan tala om eller visa vart det gör ont. Men lite gos blandat med lite ipren brukar funka ganska bra, det är också en skön känsla för mamman att få känna sig som den viktigaste människan i världen. Det är jag ju, för Jonna iallafall. Men just i de här stunderna känner man det verkligen, när det bara är mamma som passar. Pappa går också bra, men mamma är nog ändå bäst!
Nu är det dags, Lili och Sussie....
Hej hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar