torsdag 5 februari 2009

Bilder










Lite dagsfärska bilder på lillskrutt.
Äntligen lite snö så vi kunde ta fram pulkan. Jag såg nog fram emot detmer än Jonna, hon satt där snällt i pulkan och tittade, efter ett tag började hon att tjattra lite som hon brukar göra men den där lyckliga känslan hon hade sist hon åkte pulka infann sig väl inte riktigt. Vi var ute en stund iallafall, har man dragit på sig en massa kläder kan man ju inte gå in med en gång....
På förmiddagen lekte Jonna och Moa. Man kanske inte kan kalla det att leka, men de är väl medvetna om varandra. Moa bor mittemot oss och är precis 4 veckor yngre än Jonna. Snacka om planering....När Jonna och Moa lekte passade mammorna på att dricka kaffe och äta supergod GI-kaka, och prata en hel del också.
Jonna tycker att det är kul att stå. Hon ställer sig mot allt! Hon börjar bli modig också och släpper taget medvetet. Undrar när hon ska ta sitt första steg....det har gått så fort, för ca tre veckor sen började hon krypa ordentligt. Innan ålade hon sig fram. I samband med att hon började krypa, ställde hon sig, det dröjde inte innan hon gick längs möbler, nu släpper hon taget. Så hur länge dröjer det innan hon tar första steget????
Vad kul det ska bli att köpa skor!!!!
Ska kolla på Criminal Minds nu!
Bye bye








































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar