söndag 22 mars 2009

Kalas och åter kalas



Vi har haft kalas för Jonna i dagarna tre. I torsdags på födelsedagen hade vi lite barnkalas, senare på eftermiddagen kom J´s mormor, gammelfaster, morbror och "bonuskusin" Linn. I fredags kom Anna med Alma och lilla Tilda. På kvällen kom Farmor och Janne. Igår hade vi kalas för mormor, morfar, farmor och farfar med flick och pojkvänner. Vi är lite trötta idag....



Lilla Tilda 3 månader

Alma

Alla kalas har varit så trevliga, Jonna trivs verkligen med mycket folk. Morgondagen blir väl sådär kul för mig, när bara jag är hemma. Får hitta på något helt enkelt. Lillskrutt fick en hel massa paket. Alldeles för många...men så bra grejer. Böcker och kläder, en superfin tavla (broderad av en 93 åring), en dockvagga och en cykelsits till våra nya cyklar som vi inte har köpt än...åh vad det ska bli kul med nya bra cyklar. Blir många cykelutflykter i sommar!

För tillfället är jag så förbaskat trött på detta j***a snöande. Vad hände med våren? Den kom, den sågs och avnjöts, den besegrades. Snälla kom tillbaka, jag behöver dig!!!! Vill ha sol värme och energi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar