söndag 17 maj 2009

Söndag igen

Helgerna går för fort. Punkt slut. Jag som varit hemma så länge redan trött på att jobba?? Inte direkt, men det är väl något med söndagskänslan, precis som med fredagskänslan, fast den är ju mer positiv eftersom man då har hela låååånga helgen framför sig som sen blev så kort. Nu är det ju kortvecka och snart är det semester. Det går undan.




Igår var vi på konfirmation. Jag har äntligen besökt Åtvids stora kyrka, den var fin, men den gamla är ännu finare. Det var Fredrics kusin Martin som konfirmerades. Jonna gillar kyrkan, hon fick vara med i en halvtimme. Hon lät hela församlingen veta vad hon har för röstresurser. Hon sjöng och pratade, väldigt högt. Efter ett tag tröttnade hon så Fredric tog med henne ut så hon fick sova i vagnen. Kalaset efter var mycket trevligt.




Idag har vi slappat, det blev lite för sent igår. Kollade på schlagern och så var J igång vid tolvtiden, så vi kom inte i säng. Mamma och Rolf kom förbi och smaskade rabarberpaj. J var i sitt esse som vanligt när Rolf är i närheten. När de åkte tog vi en cykeltur till Timmervägen och lämnade present till Andreas. Jonna satt och sjöng (eller nåt) när vi cyklade.


Linslus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar