söndag 10 maj 2009

Kärlek

Sitter och kollar boende inför sommarens stora semesterresa. Vi ska till Skåne i år igen, vi har blivit helt förälskade i Skåne. Vi har mest varit på Österlen, så nu bokade vi in oss på ett gästgiveri strax utanför Helsingborg. Vi ska bo några nätter med svärfar i Smygehamn också. Nu letar jag boende i Växjötrakten, så inte bilresan blir så lång för Lillskrutt. Lång blir den ju, men lite mer utspridd. När vi åker hem från Smygehuk/hamn får vi väl åka hela dagen med många roliga stopp. Hoppas på badväder så Lilla jag blir jättetrött av allt badande och lekande som ska göras på stoppen. Ja ja, vi är inte där än.


Igår var Jonna ute och gick spåret med Puss Puss. Vi gick en kort sträcka på mycket lång tid. J somnade som en stock efter den långkorta promenaden.

Vaktande Puss Puss


Vovvepromenad


Igår var vi hemma hos Lotta och Ian på grillknytis. Alla vi som brukade hänga på BVC's babycafé var där. En del går fortfarande dit men många har börjat jobba och barnen börjat på dagis, förlåt, förskolan. Det var trevligt igårkväll. Idag har jag klippt gräset. Jonna har ätit Sandwich (GB) i hela vagnen, så nu är den nyskurad och Fredric har gjort, ja vad har han gjort?? Nävars, måste vara snäll mot min stackars make, han har oljat in utemöblerna och ställt fram dem. Vi har fått lite gjort idag. Vi pratade om att åka till Tornby men det blev visst inte så.

Cyklar med lite hjälp från Orlando (Amandas pappa)

Myser i hamocken (hur stavas det egentligen?) med Emil, fick smaka ostbågar och gissa om Lilla jag tyckte om det...

De flesta barnen samlade

Första pojkvännen??? Visst är de väl underbara!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar