torsdag 3 september 2009

Nu ska vi bli rika...

...för vi har gått med i postkodlotteriet. Även om vi inte blir rika på själva lotten, ja vi prenumenerar bara på en till att börja med så kan vi iallafall känna oss nyttiga eftersom vi betalar till välgörenhet. Men man kan ju alltid hoppas på att det trillar in en slant lite då och då.

´´
Nu är Jonna tillbaka till friska glada Jonna igen. Det är så skönt, hon leker och grejar och tjattrar och skrattar. Det enda är att aptiten ännu inte riktigt kommit, men det slinker ner ett och annat så lite får damen i sig. Till helgen äter hon säkert som en häst igen.
I kväll skrek inte Jonna någonting när vi lade henne! Jag visste ju att vi skulle ha igen det efter skrikkvällar, det är värt det! Det är fruktansvärt att höra sitt lilla barn skrika helt hysteriskt, man vill ju inget annat än att ta upp och trösta, men då får man göra det varje kväll och nattningen blir inget bra. Så det är bara att bita ihop och vänta...den här gången tog det bara två kvällar, hoppas det dröjer innan hon blir sjuk igen....
´´
Nu är kameran hemma igen...
De otroligt snygga föräldrarna
´´

Lite väl ung va?! (Hon leker med snapsglas...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar