lördag 11 juli 2009

Lördagsmys


Hej hej och trevlig lördag! Har precis fixat lite lördagsmys åt Lillskrutt, ungen gillar popcorn! Nu är hon inne vid tv'n och mumsar, eller rättare sagt trycker in...popcorn känns rätt ok att ge henne, det är ju inte jätteonyttigt.

Igår blev det en tur till Valla. Vi visste inte riktigt vad vi ville göra av dagen men som sagt det blev en liten tripp dit. Vi lekte lite, det var STORA vattenpölar till alla grejer. Vi tittade på djuren, gick på vagn och traktormuseum och bara sprang omkring. J var helnöjd!

Idag har det regnat -igen. Undrar om även denna sommar ska regna bort?? Vid 17 tiden drog vi på oss regnkläder och trotsade vädret. Lilla jag behövde springa av sig lite, det funkar inte att vara inne med en knappt 1,5 åring en hel dag. Det började verkligen att spöregna när vi var ute men det brydde inte Lillskrutt sig om. Mamman och pappan tog skydd under äppleträden. Nu skiner solen men vi går inte ut för det, Lilla jag ska snart i säng. Kan hända att F och jag går ut och sätter oss en stund.

NamNam

´´


Sitter på en gammal traktor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar