tisdag 25 augusti 2009

Äntligen...

...har Amanda fått sin lillebror! Ett stort grattis till HELA familjen Noroña som nu är 4! Lille Alexander ville äntligen ut i morse 12 dagar försent. Vi ser fram emot att få träffa lilla dig!
´´
Dagis är fortfarande Jonnas älsklingsställe! (Förutom hemma förstås) Lämning och hämtning går alla tiders, och hon blir välkomnad av små minimänniskor när hon kommer, "heeej nonna". Det är så gulligt att man nästan storknar! Hon blir såklart välkomnad av de vuxna också!
Idag gör hon "alla" grejer på dagis, äta, sova och äta mellis. Pappa ska hämta. Allt går säkert toppen! Ätit har hon gjort innan på dagis och den maten är ju så god och lilla jag sitter snällt vid bordet! Väntar tillochmed på sina kompisar vid fruktstunden! Lilla jag som har så svårt att sitta still. Mammas duktiga flicka! Jag vill också vara med på dagis och se...
Igår sade personalen att Jonna inte känns som en inskolning, Jonna trivs och finner sig i allt. Allt funkar helt enkelt som jag hela tiden önskat att det skulle, tar som sagt hellre ett bakslag än ledsna inskolningsveckor. Hoppas ju dock inte på bakslag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar