lördag 17 december 2011

Fredrics dag och bilder på tjejerna...

Fredric fyller år idag. 40 år. Fredric gillar inte att bli firad och det respekterade jag och gjorde denna dag till våran dag. En familjedag. Planerade sånt som vi alla skulle tycka om. Och det gjorde vi!!! Från allra första början hade vi planerat och bokat hotell i Göteborg. Liseberg och allt. Men vi bokade av, vi kände att det blev för lite tid, för mycket bil och för mycket pengar. Vi gör det en annan gång, när de små är lite större. Istället fick Fredric en dag med oss, de han älskar mest. En lugn fin dag som alla uppskattat! Vi började med paket på sängen, där han också fick veta hur hans 40 årsdag skulle komma att se ut.

Långfrukost och mysförmiddag. Sen for vi in till stan. Lunchade på McD, vidare till Flygvapenmuseum. Alltså, skäms att jag inte varit där på typ 25 år... ÅK DIT!!!! En riktig höjdare. Vi, Fredric och jag hade minst lika kul som barnen!

Efter besöket på Flygvapenmuseet åkte vi in till stan och födelsedagsfikade! Mysigt!!!! Planen var också att vi skulle gått "vinterljus" men vi kände inte för det i snålblåst och spöregn. Hoppas att det blir av vid ett senare tillfälle.
Väl hemma fixade jag finmiddag...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar