söndag 26 september 2010

10 poängare

Det var just det grannarna gav gårdagens trerättersmeny! Vi hade nämligen våra grannar tillika vänner på middag igår. Trattkantarellsoppa, plankstek och toscaäpplen. Allt blev lyckat! Annars brukar ju maten bli lyckad när man är ensam och mindre lyckad när man har lite press på sig, men som sagt, fick en fullpott! Det är kul tycker jag!

Teddy och Tuva
´´

Barnens efterrätt
´´

Soffmys
´´

Annars rullar allt på som vanligt här hemma hos familjen Lindholm, nja, en liten förändring, från och med tisdag får Jonna vara på dagis tre dagar i veckan, tisdag, torsdag och fredag mellan 8 och 13. För oss är det mycket bättre, vi får två dagar helt ledigt, utan tider att passa, bara en massa kvalitetstid tillsammans. De dagar Jonna är på dagis får hon vara med och äta med de andra barnen och det blir lite mer för henne på dagis, Tuva och jag får mer tid att hinna med varandra och hemmet. Det blir bra!


Imorgon har båda tjejerna tid på BVC, Jonna för 2½ årskontroll och Tuva för sin första spruta. Kan bli lite febrigt här i veckan. På torsdag ska vi tillbaks till BVC med Tuva för läkarkontroll. Många turer blir det. Tuva är rund och go´och har börjat röra sig lite mer, hon skjuter iväg sig lite, lägger sig på tvären.
I fredags var vi hos Roffan som fyllde år, då träffade vi moster Sara som fastnade på bild med Tuvisen.
The Godmother...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar