lördag 7 november 2009

Familjedag och avslagen tand

Dagen började så bra, jag fick sovmorgon och gick inte upp förrän 8.15. Är så trött nuförtiden, det går väl över såsmåningom hoppas jag. Åt frukost och packade ner badkläderna inför simhallsbesöket. Lilla jag hade så kul i simhallen, skuttade och plaskade och åkte rutchkana. Det var kul ända tills Lilla jag gick uppför rutchkanan (så som alla barn gör) snubblade och slog i tänderna. Ena framtanden gick sönder...en flisa lossnade, ser inte så snyggt ut men J verkar inte ha ont iallafall, men jag lovar att Fredric och jag blev precis stela när vi hörde dunsen som blev. Stackars stackars Jonna. Vi ska ringa tandläkaren på måndag, får antagligen komma dit och röntga och se så inte tanden som ska komma sen blivit skadad, hoppas de kan lägga på något också så inte tanden känns så vass. Annars var simhallsbesöket verkligen toppen. Jonna är ju född i Fiskarnas tecken...
Innan tandutslagningen
´´
Nöjd tjej

På eftermiddagen blev vi bjudna hem till Andreas och Victoria på fika, de hade papporna på farsdagmiddag, eftersom vi inte är deras pappor fick vi nöja oss med fika. Och nöjda är vi, och mätta! Jonna stal som vanligt allas uppmärksamhet och trivdes som FISKEN...hon är verkligen en liten fisk! Det var ett väldigt trevligt besök hos storebror!
´´
När vi kom hem från en långsam bilfärd med en massa rådjur vid vägkanten slukade Jonna en stor portion mat, trots en liter vaniljsås och ett par mintkex. Nu sover damen. Det blev verkligen en familjedag! Jag är trött, kommer förmodligen att somna i soffan ganska snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar